Презентация техники

22.08.2012 12:01   -
Автор:

 

Новенька техніка немов на виставці. Водії чинно вишикувались біля спецтранспорту. Впевнені, тепер працюватимуть не просто комфортно, а й оперативно. На це сподіваються і харків’яни, які у випадку поломки ліфтів, повністю залежать від роботи аварійної служби. Мовляв, зміни на краще відчули, але нарікання ще є.

Лілія , підприємець:

– Есть работают и побыстрее, есть бывают задержки, так что работать всегда есть над чем.

Ярослав , програміст:

– По заявлению если обращаешься делают очень быстро, квалифицированно и качественно, абсолютно честно.

П’ять років автопарк "Харківміськліфт" не оновлювався. Машини, що експлуатувалися на підприжємстві, працювали в цілодобовому режимі і фактично вичерпали свій нормативний строк вдвічі. Цього року за програмою реформування міського господарства було виділено понад два мільйони гривень на закупівлю нової техніки.

Геннадій Кернес,  Харківський міський голова:

– Материально-техническое обеспечение наших коммунальных предприятий – это залог своевременного реагирования на те проблемы, которые есть сегодня в городе по обеспечению бесперебойной работы лифтов. Поэтому этому вопросу мы уделяем особое внимание.

Тепер наварті безпеки роботи ліфтового господарства – дев’ять новеньких автівок, дві спеціалізовані автовишки та два автопідйомника.

Роман Нехорошков,  директор Департаменту житлового господарства:

– Срок выезда и срок приезда машин, я думаю сократится, благодаря такой технике. Вышки будут предназначены для работы электриков, которые обслуживают внутридомовые электросети.

Анатолій Кандауров,  директор КСП "Харківміськліфт":

– Спецсигналы на них стоят, чтобы имели приоритет на дорогах и в зимний период и когда заторы на дорогах, чтобы машины могли проехать куда угодно, помочь человеку.

А допомогти обіцяють кожному, аварійна служба "Харківміськліфт" готова виїхати у кожен будинок незалежно від форми власності.

Анжела Сушко, Євген Шинкаренко. «Харьковские Известия».