Предприятию «Электромашина» – 150 лет

20.09.2019 14:00   -
Автор:
У Харкові відбулось святкування ювілею заводу «Електромашини» та Дня машинобудівників. Вже півтора сторіччя  підприємство забезпечує Україну машинобудівною продукцією. Постачає він її і до багатьох країн світу. 
 
Валерій Бочаров Голова Наглядової ради
 
Желаю нашему коллективу и в дальнейшем стабильной работы, процветания и бережного сохранения и продолжения истории и традиций завода. С юбилеем вас и с Днем машиностроителя.
 
Ювілей завод зустрічає з гідними показниками. А в подяку за внесок у розвиток машинобудівної галузі кращі працівники підприємства отримали почесні грамоти виконкому Харківської міськради та Подяки міського голови. Весь же трудовий колектив в особі генерального директора В'ячеслава Чаїцького – Почесну грамоту міської ради.
 
Олександр Новак секретар Харківської міської ради
 
Я благодарен, от имени руководства города, за тот труд, за тот вклад в социально-экономическое развитие, которое вы делаете для Харькова. Пусть сегодняшний юбилей станет планом и стартом дальнейшей реализации проектов, которые есть на вашем предприятии, а каждому из вас, вашим родным, близким я хочу пожелать благополучия и здоровья. С юбилеем и Днем машиностроителя.
 
Керівництво міста підтримувало і буде надалі підтримувати підприємство, підсумував Олександр Новак. Тож будуть створюватися всі умови для роботи заводу і комфортного проживання всіх його працівників.