Працівники радіо та ТВ відзначили професійне свято

20.11.2020 12:56   -
Автор:
Воно з'явилося у XIX сторіччі, а найбільшу популярність отримало в середині XX сторіччя. Наразі над його продуктами трудяться чи не сотні тисяч людей в кожній країні. Мова про телебачення та його працівників. І зараз вони, люди, які працюють на ТВ та радіо, відзначають своє професійне свято.
 
Саме новини завжди знаходилися у витоків радіо та телебачення, ще здавна їх розповсюджували гінці, а до цього оперативна інформація існувала як чутки. І зараз вже висвітленням не чуток, а подій з підкріпленням достовірних джерел займається Світлана Єченіна. Вона кореспондентка новин, в професії вже 6 років. Каже, неодноразово намагалася піти з роботи, але завжди поверталася, бо розуміє, що це її покликання. 
 
Світлана Єченіна кореспондентка 
 
Подобається кожного дня дізнаватися щось нове, удосконалювати себе, постійно працювати у цій галузі,  робити гарні новини, робити щось для людей, намагатися якось їм допомогти. Так, може це не завжди виходить, як хотілося, але насправді це, мабуть, можливо і коли це виходить це підіймає настрій.
 
Про всі нові об'єкти, реконструкції, тонкощі ухвалених законів, проектів, програм, і ще аварії та багато чого іншого пишуть саме на телебаченні та радіо. І цю інформацію варто транслювати, аби суспільство було обізнаним в тому, що відбувається навколо, вважає перший віце-мер Ігор Терехов. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Вы, действительно, делаете, очень многое для всех горожан, потому что вы освещаете события, которые происходят в городе Харькове, вы освещаете жизнедеятельность города Харькова, вы даете нам, как городской власти, очень мощный импульс, потому что не всегда вы с хорошими вестями приходите к нам, а много критикуете и это очень здорово, потому что это импульс развития нашего, развития города Харькова и в, целом, общества. 
 
І за внесок у розвиток міста найкращі представники професії отримали почесні відзнаки.