ППО й бронетехніка. У Пентагоні розповіли, яка зброя наразі необхідна Україні найбільше

29.03.2023 12:59   -

Очільник Міноборони США Ллойд Остін розповів, яка зброя наразі необхідна Україні найбільше. «Зараз головна потреба українців – це протиповітряна оборона. Це критична необхідність. Їм також потрібна зброя великої дальності та бронетехніка. І ми надаємо їм значний пакет таких можливостей. Ми також навчаємо їх та гарантуємо забезпечення наданого озброєння», – цитує Остіна видання «Голос Америки».

У Міністерстві енергетики закликали Захід посилити санкції проти рф. «Ми розуміємо труднощі, які супроводжують цей процес, але нам треба розпочати його прямо зараз», – зазначив міністр енергетики України Герман Галущенко в коментарі Bloomberg. Він додав, що росія, зокрема, не має отримувати гроші за нафтопродукти й використовувати їх задля фінансування армії.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Сенатор від Республіканської партії Джим Ріш закликав президента США Джо Байдена «передати Україні далекобійні та касетні боєприпаси у відповідь на ядерні погрози з боку рф». У своєму Твіттері він написав, що «не варто створювати враження, ніби США стримує брязкіт ядерною зброєю від Путіна».

ОСТАННІ НОВИНИ