Поздравили с Днем защиты детей и юных жителей Донбасса

01.06.2016 14:19   -
Автор:
Мар'їнка, Краногорівка та інші території сірої зони, які щодня знаходяться під обстрілами. Із гуманітарною місією сюди завітали представники національного форуму "Жінки за мир". Їхня мета – привітати кожного маленького мешканця небезпечної території з Днем захисту дітей. В рамках візиту представники делегації відвідали як родини, де виховуються малюки, так і цілі дитячі колективи. І приїхали гості не з пустими руками. На честь свята, дітям вручили смачні подарунки та гуманітарну допомогу. Все це зібрали учасниці форуму "Жінки за мир" з Харкова, Житомира, Одеси, Запоріжжя та Києва.
 
Наталія Королевська ініціатор форуму "Жінки за Мир"
 
Дети прифронтового Донбасса – это те дети, которые являются символами мира в нашей стране. И наша задача их поддержать, помочь, защитить их, создать все условия, чтобы они верили в свою страну. Верили в то, что в самые кротчайшие сроки вернётся мир.
 
Гуманітарна місія жінок працює постійно. І вже більше двох місяців її учасниці допомагають мешканцям сірої зони. Привернути увагу української та світової громадськості до проблем цих людей – така мета місій. А поки жінки самотужки надають допомогу багатодітним родинам, одиноким людям похилого віку, дітям-сиротам та людям з особливими потребами. Окремий напрямок роботи гуманітарної місії – надання консультацій та юридичної підтримки мирним жителям Донбасу, які постраждали в результаті бойових дій
 
Наталія Королевська ініціатор форуму "Жінки за Мир"
 
Отсюда не уезжают. Здесь любят свой город, здесь верят, что придёт сюда мир и спокойствие. И наша задача – это поддержать веру людей. Сделать всё, чтобы сегодня решить те не глобальные, а технические проблемы, которые позволят людям хоть чуть-чуть получить надежду в завтрашний день. И быть уверенными, что их не бросили, не забыли. Наша задача – поддержать эти города, помочь им выйти из этой сложной ситуации.