Постраждала жінка в ДТП на пр.Науки досі перебуває в комі

10.11.2020 14:26   -
Автор:
Двоє із чотирьох пішоходів, які постраждали в автомобільній аварії, що сталася у суботу на проспекті Науки , досі перебувають у лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Мова про жінку та дитину. Жінка – так і не повернулася до тями, а хлопчик в реанімації на вихідних відсвяткував свій День народження. У понеділок ж надвечір винуватцю аварії,  водію легковика, що протаранив людей на пішохідному переході, Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід.    
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Приветствую решение суда, которым виновник субботнего ДТП на проспекте Науки отправлен на время расследования за решетку с правом внесения залога в 10 с половиной миллионов гривен. За ним числится 26 ДТП в Харькове, как и недавняя попытка поножовщины. За последние сутки в состоянии пострадавших в субботнем ДТП изменений нет. Женщина до сих пор в коме, состояние ее тяжелейшее и врачи не дают никаких прогнозов даже на ближайшие дни. Жизни мальчика, как я и писал вчера, ничего не угрожает.
 
Обвинувачуваному – 22 річному громадянину Єгипту загрожує до 8 років за гратами. З осені 2019 року він незаконно перебуває на території України. До цього ДТП єгиптянин фігурував ще в одному кримінальному проваджені. Та на початку 2020 за нього внесли заставу в розмірі понад 100 тисяч гривень. Щодо останнього правопорушення, то наразі поліція проводить розслідування та допитують очевидців суботньої аварії. Чи був водій в наркотичному сп'янінні покажуть результати експертизи. Силовики теж перевіряють і версію щодо автоперегонів, що могли стати причиною  наїзду на людей.