Последний звонок в 163-й Харьковской гимназии

26.05.2017 15:03   -
Автор:
Випускники особливо відрізняються на фоні інших школярів. Цьогоріч вони вирішили не змінювати традиції. І на свято останнього дзвоника всі, як один, прийшли з червоними стрічками. Хлопці у білих сорочках, а дівчата у мереживних фартушках та шкільній формі.  
 
Мирослава Миронова випускниця Харківської гімназії №163
 
Ещё в сентябре мы решили, что нам надо выделиться, как-то украсить себя. А традиция из года в год одевать форму. Мы решили не нарушать её, ещё раз повторить, чтобы запомнилось для нас и для всех остальных.
 
Але не тільки цим запам"ятається цей день, а ще й останнім дзвоником. Право дати його доручили найкращим учням-випускникам і вони по черзі з гордістю передають шкільний символ з рук в руки. Тепер попереду в них доросле життя, а сьогодні вони в школі в останнє.
 
Анастасія Шуба випускниця Харківської гімназії №163
 
Взрослели здесь, учились общаться с людьми, взаимодействовать. Не знаю, математика, наверное, не поможет, формулы там всякие, а вот общение, вот такие жизненные уроки, помогут.
 
Оксана Докучаєва випускниця Харківської гімназії №163
 
Школа была довольно длинным путём и не лёгким. Сейчас взрослая жизнь, поступление, потом уже работа. Чего ждать, не знаю, наверное, будет посложнее немного.
 
Ліза Сердюк випускниця Харківської гімназії №163
 
Самые яркие впечатления. Честно, я рада, что закончила школу. Но это наш последний день и у нас самые лучшие впечатления.
 
Приємних вражень, а ще особливої урочистості у цей день додають слова привітання і найщиріші побажання від керівників міста Харкова.   
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Слова благодарности родителям за то, что они воспитали таких прекрасных детей и, конечно, особые слова я хочу адресовать выпускникам. Сегодня для вас звучит последний звонок. Я уверен, что каждому из вас немного грустно, потому что вы покидаете школу, которая стала для вас родным домом.  Крепкого здоровья, счастья, благополучия и успеха, и хочу, чтобы все мы жили в прекрасном, красивом, мирном городе Харькове.
 
І зазвичай традиційний шкільний вальс, у якому закружляли всі випускники 163-ї гімназії. Вони, кажуть, прощаються зі школою, але не назавжди. Ось так дружньо, всі разом, обіцяють триматися і надалі і не забувати своїх вчителів. 
 
Аліна Артеменко випускниця Харківської гімназії №163
 
И слёзы, и радость, последний звонок.Мы, конечно, разлетимся. как птички, в дальние края, но я надеюсь, что мы будем собираться каждый год.