Пошук нових власників для собак і кішок

02.01.2013 16:59   -
Автор:

Хан донедавна був улюбленцем сім"ї. Гуляв з господарем і їв зі своєї миски. Та тільки-но у родині з"явилася дитина – на нього часу не стало і власники привезли його до "Центру поводження з тваринами". Грайливий, активний і занадто добрий – таким називають Хана ветеринарні лікарі.  
 
Катерина адміністратор з прийому та влаштування тварин КП "Центр поводження з тваринами"

-Собака не для каждого. Для активного человека, может быть молодого человека, для собачьего спорта идеален, без лишней агрессивности. К другим собакам и людям у него нет агрессии. То есть на охрану эта собака не подойдет.

Чотирилапі до "Центру поводження з тваринами" потрапляють по-різному. Буває, господарі відмовляються від собаки, бо від"їжджають за кордон або міняють квартиру. Буває й таке, що просто викидають посеред дороги. Що сталося зі стафордом Доджем, знає тільки він сам. Його напівпритомного у п"ятнадцятиградусний мороз підібрав на кільцевій дорозі автомобіліст.

Віктор Морозіков лікар-ветеринар КП «Центр поводження з тваринами»

-Его привезли в очень плохом состоянии, собачка почти не двигалась, у нее было переохлаждение сильное.

Доджа виходили і тепер він чекає на свого господаря. Ветеринари кажуть, собака домашній і з гарними манерами. Тож, ймовірніше за все просто заблукав.

Сергій Морозіков лікар-ветеринар КП "Центр поводження з тваринами"

-Очень спокойный пес, диванный. Он на диване спит, лащится к людям. Очень спокойный, добрый пес.

А це красень Барт. Породи неополітанський мастиф. Він ще цуценя, йому трошки більше півроку. До притулку його віддав власний господар. Побитого, без одного ока і соціально-непристосованого до людей. Ветеринари півроку працювали з Бартом, зробили йому кілька операцій, і тепер, кажуть шукають йому порядних господарів.    

Катерина адміністратор з прийому та влаштування тварин КП "Центр поводження з тваринами"

-Эта собака для активного человека, который может уделять время собаке, любовь, внимание, заботу. Специальное кормление. Это дорогое удовольствие можно сказать.

Наразі у притулку на свого господаря чекають понад сто собак і півсотні кішок. У центрі можна підібрати собі як собаку – охоронця, який захищатиме будинок, так і собаку – компаньойона, який стане незамінним другом.

Олена Мітясова, Сергій Перець, Харьковские Известия.