Порыв тепломагистрали по ул. Леонида Быкова устранён. Людей от тепла не отключали

12.12.2018 16:47   -
Автор:
Це відео, що вчора ввечері зняли і оприлюднили підлітки, а саме їх голоси чути на задньому фоні, облетіло чи не всі групи у соціальних мережах. І відразу ж викликало хвилю обурення на адресу міських тепловиків. А ось ця труба вже сьогодні. Ніякого пориву немає, адже його, каже головний інженер філії Московського району КП "ХТМ",  усунули ще вчора. Як тільки про це повідомили харків'яни.
 
Антон Іщенко головний інженер філії КП "ХТМ" Московського району
 
В 19:15 поступила заявка на службу "15-62" о течи наружного трубопровода по улице Леонида Быкова. Аварийная бригада выехала сюда и в течении 15 минут трубопровод отключили и течь была локализована. Трубопровод без потребителей. Поэтому жильцы данного микрорайона не пострадали и остались с отоплением. 
 
Це трубопровід резервний, додає Антон Іщенко. Його використовують лише при зниженні температури до -25 градусів. Тоді його підключають і у домівках людей, які мешкають у данному мікрорайоні, стає ще тепліше. Тепло в домівка є і зараз, свідчать мешканці сусідньої триповерхівки, саме того будунку де вчора неподалік і сталася аварія на трубопроводі.
 
Зоя Олексіївна мешканка будинку по вул. Бикова, 48
 
Приехали минут через 30 ребята и всё сделали. Всё нормально. В квартире тепло и не отключали? Вчера не отключали. У нас всё прекрасно, ничего не могу сказать. 
 
Ніна Василівна мешканка будинку по вул. Бикова, 48
 
Отопление у нас всё время есть и вода горячая тоже. Вода у нас горячая, именно горячая. Вчера не отключали? Нет, вчера нет. В квартире тепло? В квартире тепло у нас! 
 
Дізнатися чи є ще якісь проблеми у людей, сьогодні на місце приїхали представники мерії. Вони зустрілися з активом будинку. Ті розповіли, що в результаті аварії підмило цоколь. 
 
Андрій Руденко заступник Харківського міського голови з питань житлово-комунального господарства
 
Люди с теплом, людей без тепла и не оставляли. Готовимся к понижению температуры. Вследствие чего начали проверять все дополнительные трубопроводы и все дополнительные сети. Поэтому и получилась такая ситуация. Обычная плановая проверка, обычный плановый ремонт. Я не вижу проблематики и не вижу из-за чего начиналось волнение. Те вопросы, которые связаны с конструктивом дома, которые были нарушены – всё будет устранено буквально в считанные дни.