Покращити якість життя

23.08.2012 12:19   -
Автор:

Відчути якість життя знову тепер може пенсіонерка Надія Вакуліна. Жінка сьогодні у подарунок отримала модернізовані ходунки на колесах.

Надія Вакуліна пенсіонерка

– Я с палочкой ходила, еще как-то ходила, а это ж удобней, намного лучше. Во-первых ровно, позвоночник ровный.

Разом з Надією Вакуліною реабілітаційне обладнання отримують ще сто шістдесят шість чоловік. Слухові апарати, інвалідні візки та ходунки для них закупили за власний кошт бізнесмени.

Віктор Лях Президент Фонду "Східна Європа"

– Вже чотири роки поспіль фонд Східної Європи ефективно і продуктивно працює в Харківській області за підтримки компанії Філіп Моріс, реалізуючи різноманітні проекти по соціальній адаптації, реабілітації.

Приймально-діагностичне відділення харківської обласної клінічної лікарні – цьому показовий приклад. Тут для візочників встановлено пандус і облаштовано спеціальний санвузол. Точно такий є ще в сімнадцятій лікарні. Допомогу, в рамках державно-приватного партнерства віце-губернатор Ігор Шурма називає дуже значимою.

Ігор Шурма заступник голови Харківської облдержадміністрації

– Я був здивований коли вони вийшли з пропозицією піти на зустріч тим людям, яким держава не може юридично допомогти тому що не мають права на це.

Така модель співпраці влади та бізнесу на справі доводить свою ефективність. Буття людей з обмеженими можливостями значно поліпшуються. Тож співпраця триватиме і надалі.

Олена Мітясова, Сергій Перець. «Харьковские Известия»