Пока одна сидит, второй разъезжает по городам Украины

15.10.2012 21:48   -
Автор:

Вони вийшли на площу Свободи, щоб зустрітися зі своїми виборцями. Обіцяли на своєму політичному шоу – п'ять тисяч активістів. Без жодних перешкод встановили на площі сцену, та все ж назбирали всього близько ста п"ятдесяти слухачів. Зі сцени лунають заклики до обрання кращого життя. Опозиціонери не скупляться в обіцянках. Хоча про своє попереднє керівництво країною не згадують. Та харків'ян такою щедрістю білосердешних не вразити.

Микола харків'янин

-Та, это обещания, а потом ничего не делается, как обычно. Обещали, а что получили мы?

Сергій харків'янин

-Ну, а вы думаете зачем? Надо к власти прийти. Чтобы наесться, все наедятся. А мы будем голодными.

Про людей говорять їхні вчинки, кажуть харків"яни. А на що здатні опозиціонери заради досягнення влади, говорить інформація на їхньому сайті – ті, хто вчора були окремо – партія Удар та Свобода, сьогодні пишуть про своє об"єднання. Та тільки не напишуть вони там, чи будуть вони так же спільно працювати і після виборів.   Люди теж таких відповідей не почули і з площі Свободи розійшлися. Кажуть, ми їх зараз не знаємо, то з кого потім питати.

Наталія харків'янка

-По виборчим дільницям буквально я вот в Ордженикидзевском районе голосовать буду я не знаю представителей с "Батькивщины" и Яценюка того же "Фронт змін", я даже не знаю кто там будет кандидатом.

Ігор Бескровний, Ігор Луханін Харьковские Известия