Появилась дополненная 3D-версия Харьковского зоопарка

04.09.2019 12:52   -
Автор:
Площею в майже 148 тисяч квадратних метрів. Оновлена колекція тварин родом зі всіх куточків планети. Різноманітні тематичні зони, локації та відкриті вольєри. Саме таким буде Харківський зоопарк, що зараз переживає глобальну реконструкцію. Оновлена 3D-версія того, над чим зараз працюють сотні будівельників, проектантів та архітекторів, з'явилася у світовій павутині. Після її появи відео жваво почали коментувати користувачі соцмереж.     
 
Ирина Фидакова 
 
Такой зоопарк станет любимым местом для детей города, туристы потянутся в Харьков, Харьков уже самый лучший город Украины, а с таким зоопарком мы будем гордиться, что живем здесь! Это просто чудо-зоопарк!
 
Юлия Татаренко
 
Жду. Хочу приехать и посмотреть.
 
Ирина Логинова 
 
Конечно, ждем! В каком городе Украины есть столько замечательных мест, как в Харькове?!
 
Бурі та білі ведмеді, амурські тигри та леви і не тільки. В харківському зоопарку оселиться ще й пінгвіни. Окрему і чи не найбільшу зону, а це понад 40 тисяч квадратних метрів, займатимуть жирафи та зебри. Головною родзинкою зоосаду буде – велетенський океанаріум. В якому буде представлена колекція всього водного світу дикої природи.  
 
Унікальність проекту Харківського зоопарку, зазначають в міській раді, полягає в тому, що у зоосаді не буде ніяких клітин. За всією колекцією зоосаду гості спостерігатимуть з оглядових естакад, або ж через надміцне скло. Більше того, вхід обіцяють для людей зробити вільним. Частину тварин в рамках співпраці з Європейською асоціацією зоопарків і акваріумів мегаполіс вже почав отримувати. І вже зараз пара суматранських орангутангів, які прибули із Франції, звикають до своєї нової домівки.