Погода дається взнаки

18.01.2013 18:39   -
Автор:

Неможливо було дістатись до Харкова з інших районів, та між містами області. Рух загальмувався з автостанцій на Героїв Праці та Лісопарку. Наразі всі маршрути поновлено, повідомляють перевізники. У Харкові рух транспорту не зупинявся, але ожеледиця дала про себе знати.

Володимир водій

-Видите, не могу выехать, соль пришлось покупать, ввобще скользко сегодня. На дорогах-то нормально, только тротуары, бордюры, транспорт вчера очень плохо ходил, ужасно было, конечно, вчера тёща ехала с работы полтора часа сидела в троллейбусе, пришось ехать за ней, благо машина есть, я думаю, вчера пополнились травмпункты .

В Харківському міському центрі здоров'я зазначають, за останню добу на вулицях травмувалося понад двісті п"ятдесят людей. Аби уникнути цього, кажуть лікарі, необхідно йти не поспішаючи, жінкам – не вдягати високі підбори. А ще модернізувати взуття спецзасобами.

Алла викладач

-Продаются специальные ледоходы, вот я хотела бы их приобрести, чтобы обезопасить себя, не поломать руку или ногу .

Наталія

-Неудобно, сейчас иду за ребёнком в школу, вышла на 15 минут раньше, чтоб по-тихоньку дойти .

Світлана оцінювач

-Очень опасно ходить, но сегодня уже хоть песком посыпали.

– а вчера?

– а вчера было вообще невозможно, домой не могла дойти с работы, в обход обходила.

Шляховики звітують – сьогодні вдень прибирають вулиці майже сорок одиниць техніки, 70 – у черговому режимі. Вночі постійно працює більше десятка авто. Двірники з п"ятої ранку – на роботі, їхня задача – максимально убезпечити перехожих на тротуарах. У справу йдуть чималі об"єми піщано-сольової суміші.

Анастасія Полякова, Ярослав Кононенко, Харьковские Известия