Подведены итоги визита президента

27.08.2012 22:31   -
Автор:

Обличчя вболівальників та яскраві футбольні моменти. Проведений у Харкові Чемпіонат Євро – дві тисячі дванадцять застиг у світлинах. Тридцять шість найгеніальніших фото розмістили на стінах у будинку рад. Їх журналістам перед початком прес-конференції презентує губернатор Михайло Добкін.

Михайло Добкін, голова Харківської облдержадміністрації:

-Спасибо всем фотохудожникам кто смог поймать редкий кадр и поделиться с ними широкой публикой

Далі, не менш важливу подію для Харківщини – візит президента України напередодні Дня міста, Михайло Добкін підсумував вже у залі. Розказав про доручення дані головою держави і їх реалізацію. А це і будівництво метрополітену, і втілення у життя проекту "Села майбутнього", і зведення нового центру для підготовки олімпійців.

Михайло Добкін, голова Харківської облдержадміністрації:

-В районе Харьковкой Швейцарии было принято решение построить современный спортивный комплекс, который позволил бы готовить мастеров самого высокого класса и расчитывать на призовые места на Олимпийских играх

Не менш амбітні плани у очільників і на новий навчальний рік. За словами Михайла Добкіна, цьогоріч місцями у дитячих садочках  забезпечать у рази більше дітей, ніж у попередні роки.

Михайло Добкін ,голова Харківської облдержадміністрації:

-Планы на этот год мы свои выполним: 27 новых детских садов или переоборудованных и 42 дополнительных группы

Окрім цього, обладміністрація хоче розробити типовий проект, за яким будуватимуть дитячи садки з нуля по всій області. А от що не чекає часу так це газифікація сіл. Цьогоріч вона продовжується. Губернатор області підписав з Нак "Нафтогазом" два контракти загальною вартістю у сто сімдесят п"ять мільйонів гривень.  

Михайло Добкін ,голова Харківської облдержадміністрації:

-В этом году порядка 12-15 мы, если не помешает погода, успеем сделать, среди них и большие населенные пункты и совсем маленькие

Йде повним ходом підготовка області і до опалювального сезону. За словами Михайла Добкіна, переобладнуються котельні і встановлюються теплові лічильники. І з такими темпами, зазначив губернатор, Харківщина вийшла на рівень готовності до зими, вищий за середній по всій Україні.

Олена Мітясова, Євген Дроботов, Харьковские Известия.