Подорожание хлеба: очередное, но не последнее

10.03.2015 19:13   -
Автор:

Хліб в Харкові дорожчає чи не щодня. Вже завтра ціни підскочать ще на гривню.

Інна Михайлівна пенсіонерка

Не знаю как мы еще выживем. Но, я думаю, хлеб, все таки мы будем есть, куда мы денемся. Это же основа.

Олександр студент

В данный момент при подорожании хлеба, ну, довольно проблематично. Особенно, ну, не знаю, студентам, там со стипендией 780 гривен. Ну если вот так, буханка хлеба – 9 гривен, на комнату купил, за день, естественно, нет. Что делать я даже не знаю дальше. Ну и есть же что-то надо. По-моему, экономичней будет даже хлебопечь купить.

Олександр харків’янин

Не очень хорошо. Вообще, ужасно. Что будет с людьми дальше – непонятно. Люди уже и так выживают непонятно как.

Подорожчання стосуватиметься всього асортименту, в тому числі і соціальних сортів. Крім того, ціни на хліб, кажуть у Харківській облдержадміністрації, будуть рости і надалі, адже на його випічку наразі не вистачає муки. У зв’язку з цим «Люботинський» хлібокомбінат взагалі відмовився від виробництва відносно дешевого продукту для малозабезпечених верств населення. Керівництво Харківської області вже звернулося до «Аграрного фонду» з проханням виділити муку в необхідній кількості. Та до тих пір, поки це питання не буде розглянуто та вирішене, цілком можна очікувати нових стрибків цін.

Ніна харків’янка

Невыносимо. Вот, если вот эту булочку купила, смотрите, разве это булочка? Это воздух. Пять тридцать пять. Как прожить на тысячу? У меня 940 гривен пенсия, можно прожить? И работаю, получаю копейки. Так что, что я вам могу сказать.