Подоляк: «Окупанти готуються тікати з Криму»

09.01.2023 14:51   -

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що окупанти вже готові «тікати із Криму». Як передає «УНІАН», російські війська повністю залишать півострів, тільки но опиняться під вогневим контролем ЗСУ. «Вони вийдуть, подивляться по сторонам і зрозуміють: або ти втікаєш, або ти вмираєш», – додав Подоляк.

Після візиту в Україну американський позапартійний сенатор, член комітету з питань Збройних сил Сенату США Агнус Кінг порівняв нинішню війну з Першою світовою. «Ситуація на сході України є, по суті, окопною війною. Це майже Перша світова війна. Це жахливо. Було б катастрофічно припинити допомогу Україні на даному етапі», – наголосив Кінг, цитує видання «Політико».

Представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький в інтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera розповів, що війна в Україні може закінчитися вже цьогоріч. «Але все залежить від продовження економічного тиску на рф. І що підтримка України з боку міжнародної спільноти залишиться такою ж, а росія буде все більше ізольованою», – пояснив Скібіцький.

ОСТАННІ НОВИНИ: