Под патронатом народного депутата Анатолия Денисенко стартовал конкурс «Намалюй мир – воз’єднай Україну»

15.09.2014 17:08   -
Автор:

У всіх школах Червонозаводського та Комінтернівського району, під патронатом народного депутата Анатолія Денисенка стартував конкурс «Намалюй мир – воз’єднай Україну», який приурочений до 170 – річчя з дня народження великого художника Іллі Рєпіна.

Анатолій Денисенко народний депутат України

В этом году исполнилось 170 лет со дня рождения выдающегося нашего земляка Ильи Ефимовича Репина. И к большому сожалению, мы не смогли провести праздничнцые мероприятия в масштабах всей страны, печальные события не позволили нам это сделать. Поэтому мы решили провести конкурс детского рисунка. Потому что каждый участник этого конкурса, каждый родитель желает мирного неба над головой.

Цей конкурс проводиться не тільки для творчого розвитку дітей, а й для того, щоб об'єднати маленьких українців і показати їх щире бажання жити в мирній і єдиній України, розповідають вчителі шкіл.

Ольга Данкова вчитель гімназії №46

Важливо, щоб у дітей було відчуття патріотизму. І не тільки на словах, а і в душі. Щоб вони могли творчо це виразити.

У своїх малюнках діти втілили свій оптимізм і світле майбутнє країни, а також поділилися своїми мріями і надіями.

Дарина Давиденко учениця конкурсу

Я хочу нарисовать природу, как я её вижу, как я вижу мир. Сейчас идёт война. И мне бы очень не хотелось, чтобы она шла. Я бы хотела, чтобы сейчас был мир.

Єлизавета Лихобаба учасниця конкурсу

В этот час дети тоже переживают не меньше, чем взрослые. И не меньше дети хотят, чтобы был мир. И поэтому чейчас для детей этот конкурс очень важен, чтобы хоть кто-то понял, что этот мир очень нужен.

 Конкурс триватиме до десятого жовтня. Всі бажаючі школярі від шести до дванадцяти років, можуть взяти в ньому участь, оформивши роботу на фірмовому бланку, який можна отримати у класного керівника. Кращі малюнки будуть відібрані «народним голосуванням» у соціальних мережах, в групі створеній активними жителями Червонозаводського та Комінтернівського районів. Переможці конкурсу отримають цінні призи від народного депутата Анатолія Денисенко. Школярі та вчителі не тільки ділилися враженнями про конкурс, а й висловили слова подяки своєму депутатові за постійну увагу, допомогу і підтримку.

Ніна Цема вчитель загальноосвітньої школи № 48

Очень большую помощь нам оказал наш Анатолий Петрович Денисенко, который подарил нам вот эти мольберты. И что интересно, что те дети, которые раньше не любили рисовать, они с удовольствием приходят, чувствуют себя настоящими художниками, когда работают за мольбертами.