Почути та допомогти

28.09.2012 18:44   -
Автор:

Зустрітися з народним депутатом та розповісти про наболіле. Для мешканців Печенізького району такі розмови не нові. Селяни говорять -  крок за кроком проблеми вирішуються. Ремонтуються школи та медичні заклади, проводиться газ та відновлюються криниці, встановлюються нові спортивні та дитячі майданчики.  Але питань все одно безліч. Одне з них – перевезення пільгового контингенту. Село Кіцєвка – автобусні маршрути працюють за графіком, але селяни скаржаться – водії неохоче беруть пенсіонерів.

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Никто не имеет права, никакой перевозчик лишать льгот, если он виляет  для этого есть районная власть, не помогает районная власть есть я, пишите мне поставим на место.

Ця проблема буде вирішена негайно. А ось інша – ремонт дороги – згодом. Незабаром фахівці виїдуть на місце і підготують проект, щоб вже маючи необхідні документи, виносити його на бюджетну комісію райради. Селянам така постановка питання до вподоби. Тим паче, що все що було обіцяно раніше виконується чітко за графіком. Мешканці зверталися до нардепа з проханням встановити у дитсадку ігровий майданчик – і ось урочисте розрізання стрічки.
 
Тетяна Тимченко завідувач дошкільного закладу

-Не зважаючи на те, що у районі багато проблем, і ми не найголовніші, можемо сказати, у районі, але нам постійно приділяється увага. Подивіться які гарні вікна у нашому садочку енергозберігаючі, у групах тепло, подивіться який прекрасний двір у нас зараз, подивіться який прекрасний комплекс.

Діти наше майбутнє, впевнений народний депутат Дмитро Шенцев, тож вважає за свій головний обов’язок приділяти їх розвитку максимальну увагу.

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Давайте всем нашим детям пожелаем счастья, счастья, здоровья. Детки не набивайте здесь шишки, развивайтесь, растите хорошими, здоровенькими, счастья. А нам взрослым побольше возможностей делать такие добрые дела.

Андрій Соловйов, Сергій Перець, Харьковские Известия.