Почему жители Алексеевки, Павлового поля и поселка Жуковского были без воды

22.02.2019 15:54   -
Автор:
Ось саме на цьому місці по вулиці Дерев'янка близько сьомої години вечора четверга і сталася та аварія, в результаті якої без водопостачання залишилася частина Олексіївського житлового масиву, мікрорайони Павлове поле та Шишківка, а також селище Жуковського і приватний сектор по вулиці Чкалова і спуску Жилярді. З ладу вийшов електрокабель, що живить 25 насосну станцію, що знаходиться по вулиці Балакірєва. А ось та і забезпечує водою всі дані мікрорайони. Кабель, що знаходиться на глибині майже в метр закоротило, розповідають в профільному комунальному підприємстві.
 
Владлен Волков директор комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал"
 
Кабельная линия находится в эксплуатации с 1982 года работает, практически, круглосуточно и 37 летний срок эксплуатации привёл к тому, что она вышла из рабочего состояния. Благодаря лаборатории, мы определили место повреждения кабельной сети и была организована оперативная работа бригады по восстановлению работоспособности кабеля. Ориентировочно около 5 часов утра были закончены работы с последующим испытанием кабельной линии и после этого насосная станция, был запущен насосный агрегат, и насосная станция вошла в режим к 8 часов утра. 
 
Задля якнайшвидшої подачі води абонентам, додає Владлен Волков, працівники "Харківводоканалу" працювали весь вечір та ніч, без перерви. І це того було варто. Холодна вода у п'ятиповерхівках була вже на початку сьомої ранку, а вже потім у всіх інших будинках більшої висотності. На підприємстві просять харків'ян повідомляти про відсутність води. Можна це робити за телефоном міської диспетчерської служби – "15-62" і безпосередньо на телефон аварійної КП "Харківводоканал" – "15-33".
 
Владлен Волков директор комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал"
 
Просим жителей Харькова и абонентов КП "Харьковводоканал" передавать свои номера мобильных телефонов абонентской службе нашего предприятия для оперативной передачи информации о аварийных ситуациях и плановых работах на водопроводных сетях. 
 
Тож бажаючим отримувати такі повідомлення, необхідно повідомити номер свого мобільного телефону та адресу реєстрації в інформаційну службу "Харківводоканалу" за телефонами: 707 57 57, 757 82 80, (щодня, крім неділі, з 8:00 до 21:00 без перерви). На даний момент послугою інформування користується вже понад 233 000 споживачів.