Победители определены. В Харькове завершилась серия пробегов «Kharkiv Grand Prix»

10.11.2014 16:32   -
Автор:

З одного боку автівки – з іншого спортсмени. На проспекті Леніна – останній вирішальний забіг з серії Харків Гранпрі. Десятикілометрова дистанція. Перед стартом – традиційна фізкультхвилинка, щоб розігріти м"язи. Потенційні переможці як слід налаштовуються. Фінальний етап – не час розслаблятися.

Андрій Дещенко переможець двох попередніх забігів спортивних змагань «Kharkiv Grand Prix»

Настрой – только победить, только победа! Ну, вначале по-тихоньку вработаться, вкатиться, посмотреть как с соперниками и не знаю..убегать. Есть мотивация – уже пройдена большая часть пути, поэтому нужно идти до конца и побеждать.

Не пасуть задніх і ті, хто біжить просто для себе. Адже є підтримка з боку рідних, друзів.

Віктор учасник спортивних змагань «Kharkiv Grand Prix»

Это очень важно привлекать с малого возраста, чтобы ребенок видел положительные примеры, а доступно это для каждого, доступно бегать каждое утро, доступно бегать у себя на районе, на стадионе школы.

З цією ж метою – подати приклад для свого сина – вирішили бігти Ганна та Сергій. А надихнула їх на участь бабуся, яка теж стала в ряд зі спортсменами.

Людмила пенсіонерка, учасниця спортивних змагань «Kharkiv Grand Prix»

Спорт – это всегда есть молодость, как можно без спорта, спорт – это всегда здорово. Это очень важно – заниматься спортом, начиная с самого маленького возраста, вообще мы всей семьем участвуем во всех спортивных мероприятиях, которые проводятся в городе.

А серед дівчат фінішу першою дісталася Дарина Вдовиченко. З різницею в декілька секунд вона обійшла Любов Сич. Щоправда, абсолютною переможицею змагань все ж стала Любов. Спортсменка, на відміну від Дарини, брала участь у всіх трьох забігах і була лідером в них.

Дарина Вдовиченко переможиця третього етапу спортивних змагань «Kharkiv Grand Prix»

Я для себя бегала, мне медаль не очень важно, а важен результат. Я конечно не ожидала такого, первый раз бегу десятку. То есть на тренировках нормально, здесь чуть-чуть сложней.

Любов Сич переможиця спортивних змагань «Kharkiv Grand Prix»

Трасса не сложная, но на финише горка и она немножко мешает, я все время катила, а в конце пыталась добежать. Было неприятно, но я понимаю, что это спорт, что нужно лучше тренироваться всего лишь.

Після того, як фінішував останній бігун – нагородили переможців третього етапу та фіналістів за підсумком всіх трьох забагів. Їм вручили кубки, медалі та грошові призи.