Победа за победой. У призёров многочисленных конкурсов – воспитанников центра детского и юношеского творчества Дзержинского района побывал нардеп Валерий Писаренко

27.09.2013 18:04   -
Автор:

Танцювальний, театральний, образотворчого мистецтва, виробів з глини та аплікацій. Та всіх гуртків і не перерахуєш, що є в цьому центрі дитячої та юнацької творчості, на Олексіївці. Тут не покладаючи рук, ніг і голосу щодня займаються майже три тисячі юних харків"ян. Віком від чотирьох до двадцяти одного року. Серед розмаїття всіх секцій семирічна Соня обрала саме гурток вишивки. Дівчинка настільки закохалася в цю справу, що вважає, вже у своєму віці за допомогою нитки, голки і матерії зробить ну що завгодно.

Соня вихованка центру (7 років)

-Можно даже сделать что угодно – можно пошить даже тюленя, даже ласточку и даже можно пошить котика, котёнка, что угодно даже тигра огроменного можно пошить. И ещё можно пошить вообще-то льва, и ещё можно пошить корову, лошадку. Что угодно! Даже собаку огроменную!!!

А от для 12 річної Анастасії цирк – її покликання. У цей гурток вона ходить вже 8 років. Адреналін від виступів, участь у різних конкурсах, розповідає дівчинка, і дають ій стимул до нових перемог.

Анастасія вихованка центру (12 років)

-Стимул к победе и к тому что ты что-то можешь сделать и это у тебя обязательно получится.

У вихованців центру вже не мало перемог. Більше тридцяти на всеукраїнських, обласних, міських конкурсах і тридцять на міжнародних. І буде ще чимало, впевнений нардеп Валерій Писаренко.

Валерій Писаренко народний депутат України

-Должны существовать такие центры, где таланту дают возможность прорости. И вы видите, что сотни детей сегодня показывают нам свои вохможности во всех видах творчества от игры на гитаре до циркового искусства. Нам в Харькове необходимо обеспечивать вот такие места поддержкой для того, чтобы дети имели возможность и родители имели возможность отправлять своих детей за вот таким вот развитием.