По улице Плехановской ремонтируют фасады домов

29.07.2016 13:08   -
Автор:
У Харкові триває  програма з відновлення фасадів житлових будинків. Зараз бригада альпіністів працює на 145-му та 147-му будинках по вулиці Плеханівській. З роками сірий фасад цих будівель втратив свою презентабельність. Тож їх було вирішено перефарбувати. 
 
Олександр Волков директор підрядної будівельної фірми
 
"Шуба" на половину слезла, кирпич кое-где высыпался. Балконы тоже самое имели ужасающий вид. Сейчас, практически весь, фасад отштукатурен, "зашублен" и ведутся работы по покраске. 
 
З початку року по місту вже оновили не один десяток фасадів, як у його центральній частині так і у віддалених районах. Колір кожного будинку, що ремонтується, обов'язково узгоджується з архітектором району. 
 
Олександр Волков директор підрядної будівельної фірми
 
По данным домам было более 5 вариантов раскраски, выбрали наилучшую, более подходящую к этому месту. И её сейчас воплощают в жизнь. После этого будут ещё установлены пластиковые окна, сделана входная группа. Так же по окончанию ремонта будет произведён монтаж подсветки по зданию. 
 
За планами комунальників, основну частину робіт з відновлення фасадів житлових будинків вони планують завершити до дня міста. Роботи наразі тривають.