По случаю Дня машиностроителя на Харьковщине торжественно поздравили лучших специалистов отрасли

27.09.2016 15:31   -
Автор:
На Харківщині привітали машинобудівників з нагоди їхнього професійного свята. За словами керівництва області, саме завдяки наполегливій праці харківських фахівців регіон протягом останніх років утримує лідируючі позиції у даній галузі серед інших областей України.
 
Володимир Скоробагач заступник голови Харківської обласної ради
 
Ваш труд – это залог успеха и благополучия нашего региона. Ваша продукция, продукция харьковских машиностроителей, далеко известна за пределами нашей страны. Харьковский областной совет, депутатский корпус всегда будет защищать интересы машиностроителей. Желаю вам крепкого здоровья, хорошего настроения, успехов, удачи и, главное, стабильности в нашей стране. С праздником вас!
 
Під час урочистого заходу присутні обговорили сучасні умови праці машинобудівників, потенціал харківських підприємств і детально зупинилися на досягненнях. Особливо тих фахівців, котрі відпрацювали на заводі десятки років. Серед таких Олександр Мішньов. 
Минуло майже пів сторічча, як він почав будувати кар'єру.
 
Олександр Мішньов майстер
 
Начинал с простого рабочего на станке, а сейчас работаю, практически, на любом станке: токарный, фрезерный… Нет такого станка, на котором бы я не мог работать. Конечно, оборудование иногда желает желать лучшего, но все равно, как специалистов, у нас достаточно. Не даром наши специалисты пользуются спросом везде, в любой стране, будем говорить, Мира.
 
З нагоди свята, найкращих, провідних спеціалістів нагородили почесними грамотами від Харківської обладміністрації за багаторічну плідну працю та вагомий внесок у розвиток вітчизняного машинобудування.