По переулку Шекспира дорожники ремонтируют внутрикварталки

21.06.2019 15:57   -
Автор:
Хороші ноги рано чи пізно стануть спотикатися. Цей афоризм відомого драматурга Вільяма Шекспіра в прямому сенсі відчули на своїх двох жителі ряду будинків по однойменному провулку, що в Шевченківському районі. Внутрішньоквартальна дорога тут була не з кращих. З роками з'являлося все більше ям, а під час дощів пройти було складно, доводилося перестрибувати. Так було, поки жителі тутешніх багатоповерхівок не зібрали підписи і не делегували на прийом до Харківського міського голови Геннадія Кернеса свого представника. Питання вирішилося миттєво, ділиться Олександра Михайлівна. Мало не на наступний день приїхали фахівці і оцінили фронт робіт. На додачу до ремонту дороги вирішили оновити і фасад однієї з висоток. А також відремонтувати на ній покрівлю.
 
Олександра Михайлівна місцева мешканка
 
Геннадий Адольфович, лично от себя, как от жителя нашего города и от наших харьковчан, наших жителей нашего дома хочу вам пожелать огромного здоровья. И чтобы Вы на посту были рядом с нами долгие, долгие годы. Мы всегда с Вами и за Вас! 
 
Завершити асфальтування у цьому дворі планують за тиждень, діляться шляховики. Наразі процес у активній фазі. Підійшли до об'єкту комплексно.
 
Володимир Поліщук т.в.о. головного інженера фірми-підрядника
 
Три улицы. Это улица Шекспира, 9, 11, 15 и два переулка, там  два адреса получается – 3, 5 и 7. На этих 5 объектах было установлено борта в райне 1,5 километра. Асфальтное покрытие будет заменено в районе 2 000 квадратных метров. Тротуарчики чуть-чуть вошли, их немного, дома небольшие. В районе 600 метров паребрика поставлено и положено в районе 600 квадратных метров, уложено асфальта. 
 
Також, додає Володимир Поліщук, під час капремонту врахували всі побажання людей. А це занижені бордюри біля входу до кожного під'їзду, місця для сміттєвих баків та зона паркування для місцевих автовласників. Діляться шляховики і своїми найближчими планами.
 
Володимир Поліщук т.в.о. головного інженера фірми-підрядника
 
Приступили уже к ремонту подъездной дороги к житловим будинкам по пр. Науки, 74, 80 и 86. Там уже установлено в районе 400 метров бордюрного камня. Продолжаем, там нужно будет заменить дождеприёмную систему, колодцы – работаем над этим. Уже починили дорогу по адресу Людвига Свободы, 40, 42-А, там у нас 5 адресов. Там нам осталось только убрать мусор и люди могут ходить и ездить. Работы у нас, как и в прошлом году, много. Стараемся всё приводить в порядок по мере возможностей и наших сил.