По ней можно было ездить только на танке. Внутриквартальная дорога по Дружбы народов 223 на капремонте

04.06.2015 18:31   -
Автор:

Дружби Народів, 223. Суцільні ями, вибоїни та зруйнований асфальт. Зі слів місцевих, їх внутрішньоквартальну дорогу не ремонтували ще з вісімдесятих. Останні кілька років, бідкаються, пройти та проїхати було справжнім випробуванням.

Віра Володимирівна місцева мешканка

Як дощ іде, калюжі стоять в ямах. Якщо близько коло машини, то ще й можуть оббризкати. Дітьми з колясками важко. По ямах, через ями. Де переносять. Хто помагає. Всяко.

Олег місцевий мешканець

Многие таксисты даже не заезжали сюда из-за дороги. Останавливались там, говорили мы к вам не подъедем. Да были такие ситуации. А сейчас дай Бог сделают, будет хорошо.

Працюють робочі тут вже кілька днів. Оновлювати, кажуть, приходиться все.

Володимир Юхименко виконроб

Все тротуарчики, и где большое скопление народа, там будет пониженный бордюр. Уже поставили около 200 метров борта из 600 запланированных. Продолжаем работу дальше. Щебениться дорога. Готовится.

Після укладки бордюрів, кажуть шляховики, стануть устеляти асфальту на проїжджій частині та тротуарах. Завершити з роботами планують до кінця місяця.

Надія Солошенко начальник дільниці №15 КП "Жилкомсервіс" Київського району

Дом большой. Жалоб было очень много. В прошлом году не получилось. В этом году ее включили в план. Здесь выполняется капремонт. Около 2 000 м2 будет выполнено. Так же у нас по плану Метростроителей 6 и 4 тоже в этом году.