"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

По Героев Труда дорожники стелят новый асфальт

Нова та якісна дорога. Харківські шляховики майже щодня проводять роботи з асфальтування міських автомагістралей. Один з масштабних об'єктів у їхньому полі зору сьогодні – вулиця Героїв праці. В процесі оновлення ділянка від вулиці Барабашова до Академіка Павлова. 
 
Віктор Олексенко виконроб КП "Шляхрембуд"
 
Ямы здесь были глубокие потому что движение здесь сильное, большая интенсивность. 5-7 см ямы были. Сейчас производится капитальный ремонт. Укладываем первый слой асфальта. А потом позже будем укладывать ещё один – второй. 
 
Новенький асфальт після проведенних підготовчих робіт комунальники укладуть на ділянці в півтора кілометра. А це не мало набагато 1100 тонн асфальту і це лише сьогодні. За словами шляховиків роботи на цьому об'єкті триватимуть два дні. 
 
Віктор Олексенко виконроб КП "Шляхрембуд"
 
Во время проведения работ мы закрыли одну полосу движения. А по второй сделали движение в две стороны. Это временное неудобство для водителей, но мы стараемся чтобы движение всё-таки шло. Полиция нам в этом помогает.  И всё нормально получается. 
 
Що ж до найближчих планів оновлення доріг, то вони такі. Відновлення покриття проведуть по проспекту Ювілейному на ділянці від вулиці Академіка Павлова до проспекта Льва Ландау. Також новий асфальт укладуть по вулиці Чигиріна та по провулку Феєрбаха.