Площадь Свободы накрыли флагами Украины и Европы

29.06.2015 19:43   -
Автор:

Двадцять сім районів Харківщини, майже півтисячі учасників. На площі Свободи – масова акція "Харківщина – це Європа". Її учасники заходу присвятили Дню Конституції України.

Наталія Котляр учасниця акції (Балаклійський район)

Хотелось бы, чтобы спокойствие было, чтобы Украина была единой, чтобы не было разногласий, за мир.

У рамках акції пройшов і автомобільний флеш-моб. Ця колона з шістдесяти машин проїхалася по всіх районах Харківщини, і завершила свій рух на площі Свободи.

Володимир Яцина учасник акції (Сахновщинський район)

Я приїхав зі своєю донькою, дружиною, бо ми у всіх заходах беремо разом участь. І дуже ми задоволені приймати участь у цьому заході. І хочу привітати всіх з Днем Конституції. Побажати всім миру, добра, злагоди, благополуччя, всього найкращого.

Апогеєм акції на площі Свободи стало розгортання двох величезних прапорів України та Євросоюзу. До заходу приєднався голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.

Ігор Райнін голова Харківської обласної державної адміністрації

Мы сегодня организовали такую акцию, чтобы показать, что Харьков – это Украина, каждый район Харьковской области и город Харьков здесь представлены. И мы говорим о том, что другого пути нет, мы единая страна. И Конституция это закрепляет, здесь нет никаких сомнений, что Харьков – это Украина.