Площадь Конституции до пл. Павловской с 5 августа будет полностью перекрыта из-за реконструкции трамвайного полотна

08.07.2015 18:02   -
Автор:

Леся Кочержук кореспондент

Центр міста. Частина площі Конституції перекрита і для автомобілістів і для громадського транспорту. не курсують тут і трамваї. Все через реконструкцію трамвайних колій. Наразі повним ходом йдуть роботи. Шляховики старі колії демонтують і готують основу до ремонту.

Реконструкція передбачає повну заміну трамвайного полотна, кажуть у мерії, на відрізку від площі Конституції до Павлівської.

Євген Водовозов заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста

Трамвайные пути со специальным наполнением вокруг рельсов, со специальной укладкой. Они будут давать меньше шума и меньше вибрации. Это долговечность. Это будут современные европейские плиты и литье монолитное в кривых. Выполнение работ. Мы планируем закончить эти работы в промежутке 90-100 дней. С момента начала работ. То есть с сегодняшнего дня.

З п'ятого серпня, автомобілістів закликають центр взагалі оминати, проїзд на ділянці повністю перекриють. Громадський транспорт, говорять у міськраді, поїде в об'їзд. Пасажири трамваїв, які добиратимуться з вокзалу на Салтівку і назад, особливо не постраждають. З деталями змін маршрутів автобусів і трамваїв, можна ознайомитися на сайті мерії.

Леся Кочержук кореспондент

Частково перекрита і площа Павлівська її теж готують до масштабної реконструкції. Наразі тут замінюють водопровід, мережі теплопостачання та каналізаційну систему.

Євген Водовозов заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста

Переход в дальнейшую часть пл. Павловскую, выход на Университетскую, то есть треугольник Университетская и пл.Павловска, выход на пл. Павловскую запланирован на следующий год. Очень сложный участок и связан с сетями в том числе. Мы в этом году боялись, что мы не успеем до холодов, но не хотелось бы, поэтому переносим на следующий год.