Після десятирічної реконструкції у Харкові відкрито нову будівлю апеляційного господарського суду

23.11.2012 18:45   -
Автор:

Сучасний інтер’єр, зручні та комфортні місця для очікування, чотирнадцять комп’ютеризованих судових зал – всі умови для зручності відвідувачів, розповідає голова суду Василь Кухар.

Василь Кухар голова  Харківського апеляційного господарського суду

-Государство сегодня и президент, не только делают реформу на бумаге, а сегодня делаются и открываются здания судов, которые по уровню соответствуют мировым стандартам.

Перша столиця завжди перша, погоджується з колегою голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк.

Руслан Кирилюк голова Державної судової адміністрації України

-Я думаю, що як раз Харківський апеляційний господарський суд стане одним з головних таких форпостів, які нам допоможуть в тому, щоб наша економіка розвивалася.

За оцінками видання «Файненшел Таймз» Харків ще рік тому визнано найкращим містом для ведення бізнесу у Східній Європі. І система професійних та висококваліфікованих господарських судів, що працюють у місті, одна зі складових таких високих показників, вважає мер Харкова.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Харьков на самом деле один из лучших городов Украины, где созданы условия для бизнеса. И, конечно, система хозяйственных судов имеет большое значение для того, чтобы рост бизнеса рост предпринимательства был в том числе и благодаря вашей работе. Потому что ваша работа это залог надежности, привлекательности и конечно качества тех отношений, которые требует сегодня бизнес.

Чіткі рамки закону і юридична захищеність, головна умова для розвитку будь-якого бізнесу, впевнений губернатор Михайло Добкін, тож головне завдання  українських судів виступати гарантом у цьому питанні.  

Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації

-Делать так чтобы бизнес, который приходит к нам в страну, и делает свои первые шаги, я имею ввиду иностранный бизнес, сразу знал, что риски вести здесь предпринимательскую деятельность сведены к нулю, в том числе благодаря открытой, абсолютно правосудной судебной системе.

За сприяння розвитку судочинства у державі мера Харкова Геннадія Кернеса та губернатора області Михайла Добкіна нагороджено відзнаками за заслуги. Голова Вищого господарського суду України Віктор Татьков, особисто приїхав до Першої столиці, щоб вручити ці нагороди.

Андрій Соловйов, Ігор Луханін, Харьковские Известия.