Підтримка ветеранів має бути вчасною, впевнений нардеп Анатолій Денисенко

26.10.2012 22:06   -
Автор:

Він потрапив на фронт сімнадцятирічним хлопцем. Вже тоді Павло Холоша добре володів зброєю. Тому його відразу взяли до десантних військ. Чоловік згадує – не раз доводилося потрапляти до гарячих точок. Та особливо він пам*ятає взяття Букрицького плацдарму. Тоді його разом із іншими воїнами висадили прямо на ворожий артилерійський розрахунок. Через помилку пілота.

Павло Холоша ветеран Великої Вітчизняної війни

-Стал приземлятся на расчёт, была связка гранат. Я опустил эту связку, не бросил, а просто спустил. И к моему счастью эта связка гранат ударила в афет пушки, где сидел расчёт. И все были уничтожены.

Після вдалої операції, Павло Холоша брав участь у визволенні Будапешту, взятті Берліну. За що отримав нагороди. Аби привітати із днем визволення України від німецько-фашистських загарбників, до ветерана завітав депутат міськради  Анатолій Денисенко.

Анатолій Денисенко депутат Харківської міської ради

-Я вас поздравляю с замечательным праздником, днём освобождения нашей любимой страны.

За відвагу під час Великої Вітчизняної Павла Холошу нагородили грамотою міської ради та медаллю. Та підтримка ветеранів має бути постіною, а не лише у свята, каже депутат міськради.
 
Анатолій Денисенко депутат Харківської міської ради

-Важно создать условия в режиме реального времени для качественной жизни ветеранов войны. И я делаю всё, чтобы наши ветераны не испытывали никаких трудностей, никаких вопросов.

Олена Завгородня Євгеній Дроботов Харьковские Известия