Первый звонок в школе №162

03.09.2012 16:44   -
Автор:

В урочистому одязі та із щирими посмішками. Для цих дітлахів – перша у їхньому житті лінійка. Вони – учні сто шістдесят другої школи. Відтепер готові пізнавати таємниці різних наук.

Ярослав ,першокласник:

-На подготовительные занятия ходил. И..уже готов! В рюкзаке у меня пинал, линейка резиновая, много там.

Обов"язковий учнівський набір доповнився новенькими щоденниками. Це подарунки від гостей свята, на додачу й побажання – аби в щоденниках були самі дванадцятки.

Олександр Фельдман ,народний депутат України:

-Дорогие родители. Вам терпение, терпение и терпения. Вы готовите будущее, учителя это будущее шлифуют. Ну а мы делаем всё возможное для того, чтобы эти детки не уехали из города, а остались здесь, потому что дети – наше будущее.

Аби майбутнє покоління розвивалося не лише розумово, а й фізично – у найбільшій школі міста відкрито стадіон. Першими його випробують спортсмени. Серед учнів – чемпіони і з  легкої атлетики, тхеквандо, і гімнасти.

Для решти фізкультура теж може стати улюбленим предметом, адже в нових умовах і тренуватись цікавіше. На стадіоні  і велике футбольне поле, і волейбольне, і баскетбольне. А ще просторий гімнастичний майданчик.

Геннадій Кернес, Харківський міський голова:

-Здесь можно собираться командами, здесь можно заниматься индивидуально занятиями. Но я, с точки зрения, как человек, который любит спорт, хочу пожелать только одно. Чтобы все, кто желает заниматься спортом, как можно лучше смогли сохранить этот стадион.

Олена Завгородня ,Сергій Перець ,Харьковские Известия.