Первоклассников поздравляли и в Дзержинском районе

03.09.2012 16:57   -
Автор:

Олександр Протопопов першокласник

-У меня сегодня праздник, не бывало лучше дня, потому что первоклассник называют все меня.

На честь першокласників сьогодні і пісні, і танці. Та й вони самі вже можуть продемонстувати свої таланти.

Школярам у Дзержинському районі цьогоріч підготували сюрпризи, два відреконструйованих стадіони, у п"ятдесят першому та сто шістнадцятому навчальному закладі. Їх почесно відкрили міський голова Геннадій Кернес та народний депутат Валерій Писаренко.

Валерій Писаренко народний депутат України

-В городе открыты новые стадионы, сегодня уже мы можем говорить, что большое колличество школ в Харькове получать компьютерные залы, спортивный инвентарь. В Харькове это уже традиционно следить за тем, чтобы дети получали образование лучше, чем в других городах Украины.

Рівень підготовки до нового навчального року нардеп оцінив високо, так само як і мер.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Оцениваю подготовку наших школьных, дошкольных учереждений по пятибальной шкале на четыри с плюсом. Почему на четыри с плюсом, потому что мы начинаем возрождать територии детских садов, школ. И я уверен, что мы эту роботу выполним с результатом по пятибальной шкале на пять, в будущем.

Почесні гості також побували у школах номер сто сімнадцять, сто вісімнадцять, сорок п"ять і побажали дітям успіхів у навчанні. Першачків до шкіл Дзержинського району цьогоріч пішло більше півтори тисячі. Для них пролунав шкільний дзвоник.

Євгенія Кутнова, Олег Синицький. Харьковские Известия