Передали потужний генератор та Starlink. ІТ-компанії доукомплектували 36 «Пунктів Незламності» в Харкові (фото)

03.02.2023 16:55   -

До цього Пункту Незламності, що розташований у Київському районі, під час відключень світла, тепла чи води приходить понад 100 людей. Зігрітися, зарядити телефони, скористатися інтернетом чи випити гарячі напої, – потреби у кожного різні, але намагаються забезпечити кожного всім необхідним.

ІРИНА ЧЕРЕВАНЬ ДИРЕКТОР ЛІЦЕЮ
Звичайно, щоб тут було освітленнмя, була можливість зігріти воду, – була така велика потреба в генераторі.

І завдяки партнерам цю проблему вдалося вирішити – тепер пункт обладнаний потужнішим генератором.

ДМИТРО ДАВІДЬЯНЦ ДИРЕКТОР КЗ «ОФІС РЕФОРМ ХАРКОВА»
Есть такая инициатива городского головы, Игоря Александровича, про создание Пунктов Незламності на базе городских школ. Мы как проектный офис города тоже не могли остаться в стороне и подключали разных партнеров. И одним из таких результатов взаимодействия стало сотрудничество с IT Cluster, харьковским.

Загалом протягом кількох місяців, розповідає Дмитро Давідьянц, спільно із партнерами доукомплектували 36 «Пунктів Незламності» в різних районах Харкова.

ТЕТЯНА КУРТОВА КООРДИНАТОР ЗАХОДІВ ТА ПРОЄКТІВ KHARKIV IT CLUSTER
Сьогодні харківський IT Cluster відкриває 5 пунктів в найбільш постраждалому районі. Завдяки компанії-учасника «DataArt» ці пункти будуть облаштовані генераторами, міцністю у 8,5 кіловат, які забезпечать потреби даного пункту.

Міжнародна ІT-компанія допомогла доукомплектувати цей «Пункт Незламності» не тільки генератором, а ще й старлінком.

НАТАЛІЯ МУРАЙ HR-МЕНЕДЖЕР ХАРКІВСЬКОГО ОФІСУ КОМПАНІЇ «DATAART»
IT Cluster харківський дуже активна спільнота. ІТ-компаній він нараховує наразі більше ста. Коли звертаються по допомогу до нашої компанії – ми завжди намагаємося чимось допомогти. Тому, я думаю, якщо надалі будуть такі звернення – ми будемо в цій ініціативі й допоможемо, чим зможемо. Усі працюємо на перемогу, сподіваємось, що вона буде цього року.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Тепер, розповіли в «Офісі реформ Харкова», хочуть створити певний резерв генераторів. Аби у випадку їхніх несправностей чи поломок – люди в «Пунктах незламності» не залишилися без такого важливого в умовах війни обладнання.

ОСТАННІ НОВИНИ