Патрульные Харьковщины переходят на двухмесячный усиленный режим работы

04.10.2019 11:44   -
Автор:
Посилений режим на дорогах Харківщини. Саме так працюватимуть патрульні поліцейські протягом жотвня та листопада. Наразі вже розробили графік чергувань. Таким чином, зазначили в управлінні превентивної діяльності, хочуть знизити рівень аварійності.
 
Силовики спілкуватимуться з населенням, уважно стежититимуть за грубими порушеннями ПДР, проводитимуть осінньо-комісійний огляд автодоріг та вулиць у населених пунктах. Дороги будуть оглядати разом з комунальниками і місцевою владою: наскільки готові до зими, яка техніка є, в якому стані тощо.
 
Серед дошкільнят та учнів початкових класів хочуть провести флешмоби. Також дітям та їхнім батькам патрульні розовідатимуть про правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів. 
 
Найчастіше причинами аварій стає перевищення швидкості водіями на відремонтованих дорогах. Водії не дотримуються правил дорожнього руху і безпеки пересування. Навіть в населених пунктах вони перевищують швидкість – понад 10 км / год
 
Патрулювання посилять на дорогах місцевого та міжнародного значення. З сьомої ранку до восьмої вечора працюватимуть наряди, що  проводитимуть профілактичні заходи на автошляхах. Також створили спільні групи з представниками «Укртрансбезпеки». Вони шукатимуть нелегальних перевізників.