Патриарх Иерусалимский наградил Юлию Светличную Орденом Святогробского братства

30.05.2018 11:36   -
Автор:
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична відвідала Ізраїль та зустрілася з Патріархом Святого Граду Єрусалиму та всієї Палестини, Сирії, Аравії, всього Зайордання Феофілом ІІІ. Юлія Світлична та Його Блаженство Феофіл ІІІ обговорили ситуацію в Україні, а також розвиток прикордонної Харківської області. Під час зустрічі Його Блаженство Феофіл ІІІ вручив Юлії Світличній Орден Святогробського братства. Разом з орденом Юлія Світлична отримала відповідний документ. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Знаю, що це нагорода не тільки моя, а й нагорода всім харків'янам, за той вклад у  примиреня і безпеку, і мир на території Харківської області. І ми, безумовно, будемо примножувати цю роботу і робити все для того, щоб Харківська область була і в подальшому спокійна, мирна і розвивалася.  
 
Також у ході розмови губернатор Юлія Світлична торкнулася теми створення єдиної православної помісної церкви. І в цьому питанні, зазначила голова облдержадміністрації, відчула підтримку та висловила сподівання, що Патріарх Єрусалимський прийме запрошення Президента України Петра Порошенка та найближчим часом відвідає Україну.