Падіння гелікоптера у Броварах: Ігор Терехов та члени виконкому вшанували пам’ять про загиблих (відео)

18.01.2023 19:40   -

Падіння гелікоптера у Броварах – жахлива трагедія, що приголомшила всю Україну, сталася близько пів на дев’яту ранку. В результаті падіння гвинтокрила ДСНС пошкоджено будівлю дитячого садочку. Відбулось масштабне загоряння. У гелікоптері знаходились керівництво Міністерства внутрішніх справ та члени екіпажу – рятувальники.

Зараз на місці тривають пошукові роботи, а правоохоронні органи з’ясовують причини та обставини надзвичайної ситуації. В результаті падіння загинуло 16 людей, з них троє дітей. Шпиталізовано 30 осіб, серед них 12 дітей. Пошукові роботи досі тривають.

Загиблих вшанували хвилиною мовчання мер Харкова Ігор Терехов та члени виконавчого комітету міськради під час чергового онлайн-засідання.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Шановні члени виконавчого комітету! Ви всі, мабуть, знаєте, що сьогодні произошла такая трагедія – у Броварах загинули руководство МВС України, загинули діти, поранені. Тому прошу вас почтити пам’ять хвилиною мовчання цієї страшної трагедії, усіх.

Далі перейшли до робочих питань стосовно життєдіяльності міста Харкова. І одна із головних задач: соціальний супровід дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Як зазвичай, муніципалітет продовжує надавати підтримку цієї категорій населення.

Наступне питання стосувалось організації харчування для школярів пільгових категорій: такі обіди готуються у спеціалізованих закладах освіти, де діти можуть отримувати харчування. Більш того, обговорили і плани на цей рік: що стосуються цифрового розвитку.

Так у планах вдосконалювати роботу служби 15-62, проект «Картка Харків’янина» та застосунок «Мій Харків» аби зробити все можливе для того, щоб ці проекти стали ще комфортніше для користування жителями міста. Розглянули і питання часткової компенсації відсоткової ставки кредитів для представників малого бізнесу мегаполісу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Обговорили і поточні питання: відновлення будинків, роботу служб життєзабезпечення та інше. Всі рішення, щодо комфортного функціонування Харкова та оперативної роботи комунальних підприємств були підтримані членами виконкому одноголосно.

ОСТАННІ НОВИНИ