Озеленители Харькова высадили молодые деревья по улице Садовой

28.03.2016 16:08   -
Автор:
У Харкові триває планова весняна висадка дерев. Кожного тижня на вулицях, у парках і скверах міста з'являються нові молоді дерева. Сьогодні одне з місць, де працювали озеленювачі, вулиця Садова, це у Київському районі. Тут висаджували десятирічні липи.
 
Віктор Сірий начальник дільниці озеленення Київського району СКП "Харківзеленбуд"
 
На этой улице планируется высадить 35 штук деревьев, это липа. Они привезены с Краснокутского питомника. Делаем формировку, для того чтобы придать кроне уже вид нормальный, какой положено. И закрашиваем срезы, для того, чтобы деревья в дальнейшем не болели. 
 
Та працювати на цій ділянці, кажуть комунальники їм не просто. Копати ями під нові дерева їм заважають автовласники, які паркують свої автівки на зелених зонах. 
 
Віктор Сірий начальник дільниці озеленення Київського району СКП "Харківзеленбуд"
 
Мы уже посадили в пятницу 10 штук. Дело в том, что не можем сразу всё в целом посадить, потому что нам мешают машины, которые здесь ставят. Полиция нам во время посадки деревьев не помогает совсем. Даже когда мы сажали на улице Фрунзе, я  просил, ребята перекройте дорогу, чтобы мы заехали. Они сказали – вы сюда не заедете. Короче говоря они нам не помогли. 
 
Та попри такі незручності нові дерева по вулиці Садовій все ж таки висадили. Цьогоріч під час весняної висадки дерев у Київському районі озеленювачі збільшать та оновлять зелений фонд на понад 250 молодих саджанців. Роботи триватимуть за графіком.