Оздоровительные лагеря начали готовиться к сезону

19.03.2012 18:09   -
Автор:

У червні мають відкрити двері понад сорок таборів. Торік працювало стільки ж. Там оздоровились більше тридцяти тисяч дітей. Справа не лише у кількості, а й у якості  відпочинку. У кожному закладі малечу не лише розважали і загартовували, а й добре годували. Їжа була вітамізована та повноцінна. Та поряд з плюсами, були і недоліки в роботі. Особливо це стосується пришкільних закладів відпочинку, де були проблеми з проточною водою у харчоблоках. Щоб цього літа прогалин в огранізації роботи таборів не було їх завчасно перевіряють.

Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації
 Во время рабочей поездки я не мог не посетить один из успешно работающих лагерей, который без единой копейки бюджетных средств имеет самую дешевую стоимость отдыха для детей. Они в этом году еще ее снижают, 1480 гривен будет стоимость одной путевки для ребенка за смену, это самая низкая цена, которая есть у нас в районе.

І не лише в Чугуївському районі відпочинок і оздоровлення дитини обійдеться батькам дешевше, а скрізь. У середньому ціна двадцятиденної путівки коливатиметься від тисячі чотириста до двох тисяч гривень. За одну зміну малюків забезпечать п"ятиразовим харчуванням, необхідними процедурами та розважальною програмою. 

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, ХИ.