Отопление уже включено в более 70% жилых домов и учреждений Харькова

18.10.2016 14:25   -
Автор:
Минуло вже кілька днів з того моменту, як у Харкові стартував цьогорічний опалювальний сезон. Першочергово подали тепло до соціальних установ і закладів міста. А далі підключали житлові будинки. Як повідомили в профільному департаменті міської ради, наразі вже 70% будівель підключено.
 
Олексій Богач директор Департаменту комунального господарства
 
Пуск проходит, достаточно, нормально. Мы работаем со всеми, подающими теплоносители, генерирующими станциями – это ТЭЦ-3 и ТЭЦ-5. И всё, что находится у Андреева на балансе, в виде котельных районных, оно всё работает. 
 
На підготовку до опалювального сезону, а саме на поточні й капітальні ремонти, "Харківські теплові мережі" цьогоріч витратили понад 25 мільйонів гривень.
 
Олексій Богач директор Департаменту комунального господарства
 
Было заменено у нас, в двухтрубном исчислении, более 5 километров труб. Различного диаметра. Также хотелось бы отметить, что в "Харьковских тепловых сетях" действует программа по установке приборов учета населению, которое в этом нуждается. И "Харьковские тепловые сети" на сегодняшний день поставили более 2 тысяч приборов учета льготному контингенту на горячее водоснабжение.
 
Процес подачі тепла у Харкові триває й досі. За словами фахівців, потрібно ще близько тижня, аби всі будівлі підключити стовідсотково. А далі, протягом наступних 10 днів, проводитиметься перевірка міської системи опалення та її налаштування.