Открытие почтового отделения в микрорайоне “Олимпийский”

03.10.2012 17:52   -
Автор:

Ганна Павлівна дочекалася. Поштове відділення, яке рік тому закрили в її мікрорайоні "Олімпійський" сьогодні знову повертають до роботи. Для жінки це справжня радість і вона цього не приховує, бо вже відчула на собі всі незручності через його відсутність.

Ганна пенсіонерка

-Вот конверт надо мне. Надо было ехать аж туда, только за конвертом или что-то получить. А теперь мы тут близко, мы рады, довольны.

І справді, щоб заплатити комунальні послуги, отримати пенсію людям доводилось їздити до інших районів міста. На що вони і поскаржилися меру Геннадію Кернесу і народному депутату Україні Ірині Горіній, коли ті інспектували їхній мікрорайон з приводу благоустрою. За результатом справа не стала.

Ірина Горіна народний депутат України

-Достаточно много усилий приложили, чтобы эту почту вернуть. Мы очень рады, что сегодня в День почтового работника мы смогли отчитаться об этом перед людьми, что вот было очень много просьб, чтобы вернуть это учереждение, и мы его вернули, абсолютно современное, компьютеризированное учереждение в котором можно будет получать разные услуги, платить коммунальные платежи.

Старт до роботи оновленому відділенню  пошти номер шістдесят, що по проспекту п"ятдесятиріччя СРСР дали урочистим перерізанням стрічки. А поштарям, щоб добре працювалося на новому місці презентували подарунки – ікону Святого Миколая і кондиціонер.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Больше ее никто не закроет эту почту. Во всяком случае мы не дадим. Значит не пока мы есть, а пока нужна почта людям. Поэтому я желаю вам, чтобы эта почта была для вас тем местом, где вы получаете качественные и своевременные услуги.

Далі – на оглядини приміщення оновленої пошти. Нові меблі, сучасний інтер"єр, компьютери. Побачити такою свою пошту, ((показать ее с гОриной)) поштарка з сорокачотирирічним стажем Ніна Федорівна навіть не сподівалась.

Ніна Ушакова поштар із 44-річним стажем

-Мы работали, ну понимаете еще при СССР, не было не ремонтов, не было ничего. Ну а сейчас все прекрасно. Хотелось бы поработать в таком отделении.

Оновлення відділень поштового зв"язку у Харкові триватиме і надалі, кажуть в харківській дирекції «Укрпошти" і обіцяють, до кінця жовтня в місті відкрити ще два таких. Осучаснених і модернізованих. 

Олена Мітясова, Євген Дроботов, Харьковские Известия