Особистий прийом народного депутата Ірини Бережної

29.03.2013 18:40   -
Автор:

На особистий прийом до народного депутата Ірини Бережної  харків’яни йдуть чи не з усіх районів міста. У кожного своя біда.  Наталія Ляшенко з власною проблемою вже не один місяць оббиває пороги різних інстанцій, та каже, поки результату ніякого, крім справи в суді. Зізнається, зустріч з нардепом – остання надія припинити сусідську халатність.

Наталія Ляшенко жителька Жовтневого району, пенсіонерка

-Мои совладельцы выкопали сливную яму незаконно, просто самовольно. У нас были обращения и в Санэпидемстанцию  –был ответ, что яма  выкопана самовольно, у нас были обращения в комунпромвод , тоже был ответ что яма выкопана самовольно. Мы ничего не могли сделать, и подали документы в суд.

І такі проблеми як у пані Наталії не поодинокі. Харків’яни шукають допомоги у нардепа з вирішення питань від соціального до юридичного характеру. І їх вирішити можна, запевняє народний депутат Ірина Бережна.

Ірина Бережна народний депутат України

-98% всех проблем абсолютно точно  можно решить используя  знание закона, это очень важно и просто оказав людям грамотную юридическую консультацию.

Юридичну консультацію від  Ірини Бережної харків’яни отримують вже не один рік. Йдеться про авторську програму «Ваше право з Іриною Бережною» на одній з українських радіостанцій. Юрій Кононенко «познайомився» з Іриною Бережної саме завдяки цій радіопрограмі. Тепер він серед постійних її слухачів.

Юрій Кононенко дитина війни, пенсіонер

-Ей пишут по различным вопросам правовым. Вот она отвечает, она розберается, она вникает в это дело, мне понравилось, я понял  что этот человек – квалифицированный опытный юрист и одновременно она же депутат Верховной Рады.
 
Ірина Бережна народний депутат України

-В рамках этой программы мы на реальних , конкретных примерах, расказуем  гражданам , как нужно бороться с беззаконьем, с нарушением их прав и как уметь себя защищать.

Леся Кочержук