ОСББ. Питання та відповіді

04.03.2013 19:10   -
Автор:

В будинку Галини Бєлової справжній безлад. Адже новобудову сдали два роки тому, а й досі вона ніде не значиться. Через недбалість забудовника дім не може прийняти на баланс місто. Тож як вихід, мешканці багатоповерхівки вирішили створити об"єднання співвласників. Досвіду не мають, за знаннями прийшли на курси.

Галина Бєлова мешканка будинку №124/7 по Московському проспекту

-По поводу процедуры создания ОСМД и прав ОСМД хотелось бы узнать.  Мы юридически неграмотные, я же не буду где-то искать в интернете или на книжном рынке книжки по созданию ОСМД, если тут все человек профессионально расскажет, почему бы не послушать и не воспользоваться его опытом.

Юридична консультація, усі нюанси та підводні камені створення об"єднання співвласників багатоквартирих будинків та його подальшої життєдіяльності. Усю необхідну інформацію надають в рамках міської програми "Питання та відповіді ОСББ плюс".

Дмитро Мирний начальник відділу по створенню ОСББ Асоціації підтримки будинків ЖК, ЖБК та ОСББ

-Программа делится на три этапа – первый – это информационный, получают общую информацию о том, что такое ОСМД. После этого мы ведем часть Вопросы ответы ОСМД плюс, это второй этап, когда непосредственно напрямую задаются вопросы, получаются на них ответы, третий этап это непосредственно мы ставим планы. То есть конкретно мы направляемся на то, чтобы ставить цели и их реализовыывать, если инициатор пришел создавать ОСМД, жильцы его поддерживают, мы стараемся всячески помогать ему в пошаговом создании ОСМД.

Участь у программі "Питання та відповіді ОСББ плюс" безкоштовна. Початок заняття щопонеділка о п"ятій вечора в Департаменті житлового господарства.

Анастасія Полякова