Определен главный транспортный маршрут Евро-2012

24.05.2012 17:54   -
Автор:

Головний транспортний маршрут Євро – 2012 буде тролейбусним. 22 тролейбуси місткістю 180-т пасажирів ходитимуть з інтервалом 5 хвилин. І таким чином, підрахували транспортники, вдасться забезпечити проїзд до стадіону Металіст і до фан-зони всім футбольним вболівальникам. Курсуватимуть тролейбуси від аеропорту по вулиці Аерофлотська, проспект Гагаріна, площа Руднєва, проспект Московський, вулиці Кооперативна і Короленка, провулок Армянський, площа Рози Люксембург, вулиця Університетська, провулок Спартаківський, площа Конституції, вулиця Сумська та проспект Правди  і Леніна до станції метро "Наукова". І у дні матчів 9-го, 13-го та 17-го червня власникам автівок пропонують їхати в об"їзд цього маршруту.  

Сергій Дульфан , директор Департаменту транспорту і зв'зку:

-По главному маршруту смогут передвигаться электротранспорт, общественный транспорт и транспорт УЕФА. Выезд всех остальных транспортных средств на главный маршрут будет ограничен. Можно будет пересекать любую из указанных улиц, но выезд на них будет закрыт.

На євро-маршруті будуть чергувати ремонтні бригади міськелектротрансу, так щоб спеціалісти за 10 хвилин могли дістатися до аварійної ділянки. А щоб не створювати затори, фахівці прохають автовласників не паркувати свої автівки під контактною мерЕжою. Пояснюють такі міри – тимчасові і вимушені для безпеки пересування.   

Сергій Дульфан , директор Департаменту транспорту і зв'зку:

-Все ограничения вводятся только на 3 дня с 6 часов утра и 2 часа после окончания матча. Достаться ко всей жилой, производственной, социальной инфраструктуре района в остальное время будет 100%. 

Анжела Сушко, Євген Карпенко, Харьковские Известия.