Опозиція не згодна з результатами виборів

01.11.2012 20:25   -
Автор:

Три десятка статистів та масовик – витівник з гучномовцем, плакати та гра на сурмі біля колишньої виборчої дільниці сто шістдесят вісім. Активісти Батьківщини протестують проти поразки свого кандидата. І так буде кожен день, обіцяють опозиціонери, жоден представник яких не пройшов до парламенту по одномандатним округам.
 
Артем харків’янин

-Та ну собрались неудачники, которые решили как-то там посоревноваться.

Напередодні ж ображені харківські білосердешні, яким не вдалося отримати місця у новій верховній раді скликали прес-конференцію. Двогодинна розмова з журналістами була присвячена розповідям про фальсифікації, обіцянкам засипати суди позовам та порівнянню відсотків екзіт-полів з офіційними результами.      

Олександр Кірш кандидат у депутати

Когда разница составляет по экзит-полу 4%, то это не значит: от 1 до 7, это не плюс-минус 3%, это я вам как бухгалтер говорю: это 3% от 4%, то есть это от 3,88 до 4,12.

Прибічники Тимошенко завжди будуть незадоволені, впевнені українці. Шукати винних на стороні – це саме їх стиль. Бо для того, щоб визнати свою поразку треба мати гідність, впенені харків’яни.  

Сергій  харків’янин

-То что оппозиция говорит, ну это ее право так говорить, но в принципе все было реально, нормально, прогнозируемо, как оно получилось так и вышло. А прогнозы которые говорила оппозиция – они не сбылись потому что пока нет предпосылок.
     
Володимир харків’янин

-В любом случае оппозиция всегда будет недовольна, говорить о фальсификации, так как они проиграли, если бы они даже победили и победа была бы минимальной они говорили о том же: что им не додали голосов, и все остальное.

Леонід харків’янин

-Может быть, по тому что если они не будут об этом говорить, кое о ком просто забудут.

У Харкові білосердешних – не підтримали, виборець не купився ні на сидячу Тимошенко, ні на ховаючогося від правосуддя лідера харківських опозіціонерів.

Світлана Семко активіст ВО «Батьківщина»

-Арсен Борисович вынужден находится за границей,таким образом оппозиция лишена лидерства.

В цьому активістка батьківщини вбачає причину програшу опозиції. Та не каже вона, що сам Арсен Аваков за тим кордоном може святкувати Перемогу. Адже двадцять четвертий номер у списку БЮТу дає йому недоторканність. Тож керманич місцевої опозиції, якого його однопартіці не бачили більше року і який і досі переховується від української Феміди у далекій Італії з Італії потрапить відразу у Верховну раду України. Він – єдиний з харківських опозиціонерів зміг висидіти собі парламентське крісло, керуючи виборами через фейсбук. Після офіційного оголошення результатів, Аваков зможе сховатися від правосуддя за депутатським мандатом і повернутися в Україну.

Офіційні результати виборів будуть оголошені дванадцятого листопада.

Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.