Оперативна інформація по Харкову та регіону від ЗСУ на вечір 29 жовтня

29.10.2022 18:36   -

Протягом доби противник завдав 5 ракетних та 7 авіаційних ударів, здійснив понад 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це в вечірньому зведенні про оперативну обстановку в Харківській області повідомив речник Генштабу ЗСУ Олександр Штупун, передають Харьковские известия.

Ворог здійснював обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Вовчанськ, Ветеринарне, Вільхуватка, Гатище, Григорівка, Дворічна, Стариця, Огірцеве, Стрілеча та Чугунівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти забороняють мешканцям Першотравневого на Харківщині залишати селище – Генштаб

Авіація Сил оборони України протягом доби завдала по ворогу 17 ударів. 11 із них – по районах зосередження озброєння та військової техніки, 3 – по взводних опорних пунктах, а також 3 – по позиціях комплексів протиповітряної оборони противника. На різних напрямках українська протиповітряна оборона збила авіаційну керовану ракету Х-59 та 2 БпЛА “Орлан -10” ворога.

Підрозділи ракетних військ і артилерії за поточну добу уразили 4 райони зосередження озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів, зенітну ракетну установку та 6 інших важливих військових об’єктів окупантів.