Оперативна інформація по Харкову та регіону від ЗСУ на вечір 20 жовтня

20.10.2022 19:51   -

Протягом поточної доби противник завдав 3 ракетних та 20 авіаційних ударів, здійснив до 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це в вечірньому зведенні про оперативну обстановку в Харківській області повідомив речник Генштабу ЗСУ Олександр Штупун, передають Харьковские известия.

Ворог вчергове завдав масованого удару з використанням іранських ударних БпЛА по цивільній інфраструктурі України. З 20 БпЛА, 15 – успішно збиті Силами оборони України.

На Слобожанському напрямку ворог здійснював обстріл з мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Дворічне, Красне і Стрілеча. Зафіксовано і активність БпЛА з бойовим навантаженням;

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 6 ударів. Підтверджено ураження 2 районів зосередження озброєння та військової техніки, 2 опорних пунктів, а також 2 позицій зенітних ракетних комплексів противника. Підрозділи протиповітряної оборони збили 15 БпЛА “Shahed-136”.

Воїни ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та два склади боєприпасів противника.