Оперативна інформація по Харкову та регіону від ЗСУ на вечір 19 жовтня

19.10.2022 18:44   -

Протягом поточної доби противник завдав чотири ракетних та одинадцять авіаційних ударів, здійснив понад десять обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це в вечірньому зведенні про оперативну обстановку в Харківській області повідомив речник Генштабу ЗСУ Олександр Штупун, передають Харьковские известия.

На Слобожанському напрямку ворог здійснював обстріли: з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Вовчанські Хутори, Терни, Красне, Огірцеве, Стрілеча та Хатнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна закінчиться до літа, а далі – «ще цікавіше». У ГУР Україні розповіли, що буде після нашої перемоги

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала десять ударів. Підтверджено ураження шести районів зосередження озброєння та військової техніки, а також чотирьох позицій зенітних ракетних комплексів противника. Підрозділи протиповітряної оборони збили чотири крилатих ракети, один гелікоптер Ка-52 та тринадцять БпЛА “Shahed-136”.

Воїни ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, станцію РЕБ, один міст та одну понтонну переправу противника.

Раніше ми повідомляли про оперативне становище по Харкову та регіону від ЗСУ на ранок 19 жовтня.