Оперативна інформація по Харкову та регіону від ЗСУ на ранок 19 жовтня

19.10.2022 08:26   -

За добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Огірцеве і Дворічна Харківської області. Про це в ранковому зведенні про оперативну обстановку в Харківській області повідомив речник Генштабу ЗСУ Олександр Штупун, передають Харьковские известия.

Протягом доби противник завдав 10 ракетних та 18 авіаційних ударів, здійснив понад 76 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ударів противника зазнали райони понад 10 населених пунктів. Серед них – Київ, Житомир, Харків, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Курахове Донецької області, Трихати Миколаївської області та Миколаїв.

Читайте також: Іран передає росії балістичні ракети,а Ізраїль готується надати Україні додаткову зброю

Для цього ворог використав крилаті, авіаційні та зенітні керовані ракети. Крім того, окупанти використали 14 безпілотних літальних апаратів іранського виробництва “Shahed -136”, 10 з яких збили підрозділи Сил оборони.

На Слобожанському напрямку противник здійснював обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Вовчанські Хутори, Волохівка, Гатище, Красне, Огірцеве, Стариця, Стрілеча та Хатнє.

Раніше ми писали про оперативну обстановку по Харкову та регіону від ЗСУ на вечір 18 жовтня.