"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Оперативна інформація по Харківській області від ЗСУ на вечір 17 листопада

Оперативна інформація по Харківській області від ЗСУ на вечір 17 листопада

Протягом доби російські окупанти, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни, завдали ракетних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури в населених пунктах Дніпро та Одеса, Балаклея на Харківщині, Вільнянськ Запорізької області, Нікополь Дніпропетровської області та Очаків на Миколаївщині. Про це в вечірньому зведенні про оперативну обстановку повідомив речник Генштабу ЗСУ Олександр Штупун, передають Харьковские известия.

За уточненою інформацією, цієї доби Сили оборони на різних напрямках збили 2 крилаті ракети, 2 керовані авіаційні ракети та 5 БпЛА “Шахед-136”.

На Слобожанському напрямку ворог здійснював обстріли: з танків та всього спектру артилерії, по районах населених пунктів Амбарне, Глибоке, Дворічна, Землянки, Колодязне, Красне, Куп’янськ, Стариця, Стрілеча та Фиголівка Харківської області.

На Куп’янському напрямку окупанти гатили з різнокаліберної артилерії по районах населених пунктів: Берестове, Кислівка, Котлярівка, Крохмальне, Піщане і Табаївка.