Оперативна інформація по Харківській області від ЗСУ на вечір 17 листопада

17.11.2022 18:54   -

Протягом доби російські окупанти, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни, завдали ракетних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури в населених пунктах Дніпро та Одеса, Балаклея на Харківщині, Вільнянськ Запорізької області, Нікополь Дніпропетровської області та Очаків на Миколаївщині. Про це в вечірньому зведенні про оперативну обстановку повідомив речник Генштабу ЗСУ Олександр Штупун, передають Харьковские известия.

За уточненою інформацією, цієї доби Сили оборони на різних напрямках збили 2 крилаті ракети, 2 керовані авіаційні ракети та 5 БпЛА “Шахед-136”.

На Слобожанському напрямку ворог здійснював обстріли: з танків та всього спектру артилерії, по районах населених пунктів Амбарне, Глибоке, Дворічна, Землянки, Колодязне, Красне, Куп’янськ, Стариця, Стрілеча та Фиголівка Харківської області.

На Куп’янському напрямку окупанти гатили з різнокаліберної артилерії по районах населених пунктів: Берестове, Кислівка, Котлярівка, Крохмальне, Піщане і Табаївка.